Souhrn ze zasedání zástupců týmů 30.5.2013

30.05.2013 21:22

    Na schůzi zástupců týmů, které se budou účastnit prvního ročníku soutěže AHLKV, se provedly změny v pravidlech a byla potvrzena registrace dvou týmů na konečných 6 mužstev do první sezóny.

 

 Byla upravena pravidla a schválena všemi zástupci (nadpoloviční většinou) týmů:

- Byla stanovena pravidla pro výjimky. Do soutěže smí nastoupit hráči s ukončenou registrací u ČSLH do patnácti let a poté hráči registrovaní a s ukončenou registrací, kde musí hráč dovršit věku 45 let, aby do soutěže mohl nastoupit.

- Soutěž se odehraje tříkolově za účasti šesti mužstev. Základní část bude mít 15 soutěžních utkání, které každé mužstvo musí ve stanovených termínech odehrát.

- Do utkání může nastoupit celek s libovolným počtem, avšak dle pravidel ČSLH, pokud do utkání nenastoupí alespoň 7 hráčů v poli a jeden brankář, bude zápas kontumačně ukončen v neprospěch mužstva s nízkým počtem hráčů. Toto mužstvo musí složit pokutu v podobě zaplacení půlky ceny ledu, kdy se utkání mělo odehrát.

- Zástupci týmů se alespoň jednou měsíčně sejdou na zasedání nebo se případně sejdou mimořádně (například při hrubém porušení pravidel).

- Začátek soutěže je stanoven na období od 1.9.2013

- Soupiska a registrace hráčů budou uzavřeny 30.11.2013 v 23:59 hodin. Do té doby mohou zástupci týmů a kapitáni provádět změny na soupisce.

 

Byly uzavřeny registrace týmů. První ročník soutěže odhrají tato mužstva:

 

HC Mercedes

HC Lvi Karlovy Vary

HC Karel IV.

HC Piraňa Chodov

HC Dennis Hopper

HC Proemotion

 

Pokud nestihnou zástupci týmů odevzdat hromadnou soupisku hráčů do 5.6.2013, budou si muset potvrzení o amatérském hráči vyřídit sami na Českém hokejovém svazu ledního hokeje. Soupisky můžete odevzdávat i elektronickou poštou na e-mailu soutěže: info.ahlkv@gmail.com.