HC Karel IV. prvním vítězem historicky prvního kola AHLKV!

10.09.2013 23:40

HC KAREL IV. VÍTĚZÍ V PRVNÍM UTKÁNÍ AHLKV: Šest branek Lvům na HC Karel IV. nestačilo

(Marcel Weichpart se stal ve formaci rodiny Smolokvých důležitým hráčem, který se zařídil o nahrávky na většinu branek týmu Karla IV.)

 

UTKÁNÍ VE VYSOKÉM TEMPU

Historicky první utkání AHLKV začalo se značnými problémy ze strany technických parametrů KV Areny, kdy rolba nevyjela včas na led a tak se nestihl upravit hrací prostor po tréninku jedné z mládežnických kategoriíí extraligového celku HC Energie. Přesto se kapitáni týmů dohodli na zahájení a s úpravou ledu během samotného utkání, během výjimečné pauzy mezi třetinami. 

Utkání začalo s velkým spádem a ihned v úvodu začaly padat branky. To ocenili i diváci v pizzerii v zázemí KV Arény, kteří aupladovali velkým potleskem první brance vstřelené týmem HC Karel IV. 

Během utkání se prosadilo několik mladých hráčů jako například nejmladší z generace Smolků nebo na druhé straně Balšán, či Lengö. Dohromady napadalo 13 branek, což zdobí těsný výsledek 7:6, vyhovující domácímu celku, tedy HC Karel IV.. 

Přesto se nemá soupeř a hostující tým HC Lvi Karlovy Vary za co styděť. Díky velkému nasazení a bojovnosti se musel domácí soupeř doslova strachovat o výsledek a výhru až do posledních vteřin utkání, kdy sehrál hostující celek poměrně zdařilé power-play, během kterého si vytvořil několik gólových šancí, přesto bez konečného umístění koutouče za záda domácího brankáře, musel Karel IV. hájit. Svoji branku zkrátka domácí celek uhájil a naopak HC Lvi Karlovy Vary nedokázali golmana Káču v pooslední fázi utkání, překonat. 

Samotné statistiky si můžete prohlédnout v jednotlivých sekcích, které budou průběžně aktualizovány. Všem děkuji za účast a i urychlené vyřešení problémů, které se vyskytli v nominaci hráčů na samotné utkání. Děkuji všem zúčastněním a těším se na následující utkání, které, jak doufám, bude mít obdobný náboj jako historicky první utkání AHLKV.